Comanda: 0753 843 663   |      Email: contact@etiennebridal.ro

Sfaturi pentru a alege pantofii potriviti pentru un eveniment - Blog - Etienne Bridal

Sfaturi pentru a alege pantofii potriviti pentru un eveniment

Atunci cand trebuie sa participi la un eveniment special, precum o nunta sau un botez, este esential sa iti alegi cu grija tinuta. Iar daca pentru rochie vei petrece mult timp pentru a o gasi pe cea ideala, trebuie sa stii ca nici alegerea pantofilor nu este cu mult mai usoara. Un astfel de eveniment special este ocazia ideala pentru a purta o pereche de pantofi eleganti si chiar sofisticati, pe care nu ii poti purta in fiecare zi.
Alege pantofii in functie de eveniment
Atunci cand alegi pantofii pentru un eveniment, trebuie sa iei in considerare tipul de eveniment la care vei participa. Gandeste-te la locatie, daca va fi tinut in interior sau in aer liber. Va fi un eveniment stationar, precum o cina formala a companiei la care lucrezi, sau un eveniment unde se si danseaza, precum o nunta sau un botez? Evenimentul va avea loc seara sau in timpul zilei? Raspunsurile la aceste intrebari sunt factori care vor influenta alegerea ta.
Potriveste tinuta cu pantofii
Gandeste-te ce tinuta vei purta. In general, la un eveniment special, vei purta o rochie cocktail sau una lunga, intr-o singura culoare. De aceea, pantofii pe care ii vei alege trebuie sa adauge un plus de personalitate si stil tinutei tale.
Cea mai simpla alegere o reprezinta pantofii negri, dar si pantofii in culori metalice subtile sunt o alegere buna. De exemplu, daca vei purta o clasica rochie scurta, neagra, o poti completa excelent cu o pereche de pantofi argintii, pentru un aspect senzational. Insa trebuie sa ai grija daca rochia ta este dintr-un material cu model. In acest caz, pantofii trebuie sa fie simpli.
Daca evenimentul are loc in aer liber, evita sa alegi pantofi din piele intoarsa sau satin. Pantofii din piele naturala sunt cei mai potriviti in acest caz, atat pentru confort, cat si pentru eficacitate.
In ceea ce priveste inaltimea, pantofii cu toc inalt sunt potriviti pentru evenimentele de seara si cinele formale. In schumb, nu sunt recomandati pentru un eveniment care tine o zi intreaga.
Pantofi in functie de culoare
Atunci cand alegi pantofii pentru un eveniment special, trebuie sa ai grija la culoare. Aceasta trebuie fie sa se asorteze, fie sa creeze contrast cu tinuta pe care o vei purta. In continuare, te vom ajuta sa vezi cum se potrivesc pantofii cu tinutele, in functie de culoarea pantofilor.
Pantofii negri sunt ideali pentru o tinuta in care predomina pastelurile.
Pantofii maro se potrivesc tinutelor in care predomina albul, bejul, oranjul, kaki si bleumarinul.
Pantofii rosii pot fi asortati tinutelor negre, albe, gri, verzi si bleumarin.
Pantofii albi se asorteaza cu tinutele in nuante pastelate.
Pantofii nude sunt ideali pentru tinute in culori aprinse sau culori complementare.
Pantofii verzi se potrivesc tinutelor negre, maro, albastre, galbene si celor in culori neutre.
Pantofii albastri pot fi asortati cu tinute albe, maro, galbene si neutre.
Pantofii galbeni merg cu tinutele verzi, albastre, negre si albe.
Pantofii argintii se potrivesc tinutelor albe, negre, rosii si violet.
Pantofii aurii sunt ideali pentru tinute negre, albe, rosii, albastre si verzi.
In final
Daca urmeaza sa fii domnisoara de onoare la o nunta, iti recomandam aceste sandale de ocazie black gold Charllote.

Post Comments

* Camp Obligatoriu