1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Pentru o mireasa, fiecare detaliu ce tine de aspectul ei in ziua cea mare este esential. Iar unul dintre cele mai importante detalii pentru o tinuta de vis sunt pantofii de mireasa. Trebuie sa iti alegi pantofii cu grija, pentru a se potrivi stilului si personalitatii tale. In functie de preferinte, poti opta pentru pantofi de mireasa cu toc inalt, pantofi de mireasa cu toc mic, pantofi de mireasa fara toc sau pantofi de mireasa cu platforma.

Exista modele variate de pantofi de mireasa, pentru a satisface gusturile tuturor mireselor, chiar si a celor pretentioase. Daca iti doresti sa obtii un aspect diafan, poti alege o pereche de pantofi de mireasa cu pietre Swarovski, pantofi de mireasa cu cristale, pantofi de mireasa din satin, sau pantofi de mireasa cu dantela.

O pereche de pantofi cu diverse accesorii vor da aspectului tau un plus de eleganta si rafinament.

In ceea ce priveste pantofii de mireasa, a iesit de mult din moda ca mireasa sa poarte pantofi albi impecabili. Desigur, in alegerea culorii pantofilor, este esential sa tii cont si de culoarea rochiei pe care o vei purta.

Daca rochia nu este alba, poti alege o pereche de pantofi de mireasa ivory sau pantofi de mireasa nud. In schimb, daca rochia este alba si vrei sa dai putina culoare tinutei tale, atunci poti opta pentru o pereche de pantofi de mireasa aurii, pantofi de mireasa roz sau rosii, sau pantofi de mireasa aurii. Iar daca nu ai nimic albastru pe tine, problema se rezolva imediat cu o pereche de pantofi de mireasa albastri.

Intra acum sa descoperi o gama variata de pantofi,balerini de mireasa sau sandale de mireasa care iti vor completa tinuta de printesa in ziua cea mai frumoasa.