Daca nu esti obisnuita sa porti tocuri, nunta nu este tocmai un moment oportun sa incepi sa umbli la inaltime. In acest caz, cea mai buna alegere in materie de incaltaminte o reprezinta o pereche de balerini de mireasa. Iar daca totusi vrei sa porti pantofi de mireasa cu toc la ceremonie, fie ca esti obisnuita sau nu cu tocurile, poti opta pentru o pereche de balerini de mireasa pentru receptie.

Balerinii sunt alegerea perfecta, intrucat va trebui sa stai mult in picioare, sa umbli si sa dansezi toata noaptea. Balerinii de mireasa sunt eleganti si deosebit de rafinati, perfecti pentru a completa tinuta ta de vis. Iar daca iti doresti sa arati cu totul deosebit si special, atunci poti opta pentru o pereche de balerini de mireasa handmade sau sandale de mireasa cu toc jos.

In atelierul nostru, vei gasi o gama variata de balerini de mireasa confectionati special pentru preferintele mireselor.

In functie de culoare, poti alege sa porti balerini albi de mireasa, balerini de mireasa crem, sau balerini de mireasa ivory. Iar in ceea ce priveste modelul, vei gasi modele de la cele mai simple si pana la cele mai complexe, fiecare pereche fiind diafana, eleganta si rafinata.

Pentru un look absolut fabulos, poti alege o pereche de balerini de mireasa din dantela. In schimb, daca iti doresti ca incaltamintea din noaptea nuntii sa fie una pe care sa o poti purta si la alte evenimente speciale, cea mai potrivita alegere o reprezinta o pereche de balerini de mireasa din piele. Indiferent de preferintele tale, vei gasi in aceasta colectie o diversitate de modele deosebite, create special pe placul tau.