Politica de returnare

In cazul in care produsul comandat prezinta defectiuni, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 14 de zile calendaristice de la primirea comenzii.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail la adresa contact@etiennebridal.ro

Conditii de retur:

  1. Contravaloarea transportului de retur va fi suportata de cumparator ( client ).
  2. Defectele se semnaleaza in maxim 24h de la primirea coletului prin e-mail pe adresa contact@etiennebridal.ro
  3. Ne angajam sa returnam contravaloarea produsului comandat prin transfer bancar in contul clientului nu mai tarziu de 14 de zile de la data primirii produsului returnat. Vom efectua aceasta rambursare intr-un cont bancar transmis de dumneavoastra numai dupa ce produsul retras va ajunge la sediul nostru in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu factura care l-a insotit. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte (daca acest lucru nu a fost semnalat deja).
  4. Expediati produsele doar prin serviciu de curierat rapid (exclus POSTA ROMANA) la adresa Str Lacul Bucura nr 45, sector 5, Bucuresti , in decurs de maximum 14 zile de la data primirii produsului. 

Clientul trebuie sa precizeze pe email informatiile necesare pentru procesarea si aprobarea Returului, dupa cum urmeaza:

  • Data expedierii coletului;
  • Numarul Comenzii;
  • Motivul Returului;
  • Imagine cu defectul sesizat (daca este cazul);
  • Contul IBAN + numele titularului

ATENTIE!: NU se accepta coletele retur cu ramburs sau plata transportului la destinatar.

NU ACCEPTAM RETURURI PRIN POSTA ROMANA!

Exceptie de la conditiile de retur se aplica in urmatorul caz:

Potrivit Ordonantei 34/2014, art.16, litera c), produsele personalizate realizate la comanda (Made to order/Made to measure) pe masura sau lucrate in culori sau texturi diferite decat cele prezentate standard pe site, dupa specificatiile clientului, NU se returneaza

Produsele realizate exclusiv la comanda sunt semnalate in pagina de produs.

Marime nepotrivita

Daca este prima data cand comandati produsele Etienne este necesar sa efectuati o masurare corecta. Daca produsul comandat nu ti se potriveste ca marime poate fi inlocuit cu un produs identic, acelasi model si aceleasi detalii, o marime in plus sau in minus.

Returul pentru inlocuirea marimii este acceptat o singura data si trebuie sesizat in termen de 2 zile de la receptia produsului. Orice alta sesizare privind marimea dupa o perioada mai mare de 2 zile lucratoare nu este valida.

Sunt situatii in care ne rezervam dreptul de a refuza inlocuirea produselor comandate care nu se potrivesc ca marime, conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) si/sau OUG 34/2014 art. 16 lit. c).

Retururile pentru marime nepotrivita nu se aplica produselor achizitionate in cadrul promotiilor desfasurate pe site-ul etienne.ro sau pe pagina oficiala de Facebook Etienne Shoes - Atelierul de pantofi la comanda.

NOTA: Nu se inlocuiesc produse dintr-un model cu produse din alt model.
NOTA: Nu se accepta retururile repetate pentru marime nepotrivita.

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca sunteti responsabili de masuratorile pe care ni le trimiteti, de aceea acordati atentie si masurati ambele picioare pentru a nu aparea diferente.

Pentru informatii suplimentare referitor la alegerea marimii corecte va rugam sa ne contactati telefonic 0753.843.663 sau vizitand pagina dedicata GHID MARIME