Comanda: 0753 843 663   |      Email: contact@etiennebridal.ro

Tipuri de pantofi de mireasa comozi - Blog - Etienne Bridal

Tipuri de pantofi de mireasa comozi

In ultimii ani, miresele au inceput tot mai mult sa renunte la clasicii pantofi stiletto cu varf ascutit. Acestia au fost de multe ori inlocuiti cu alternative mult mai confortabile. Chiar daca in trecut, miresele trebuie sa aleaga pantofii in functie de stil, renuntand adeseori la confort, acum lucrurile s-au schimbat. In timp ce unele persoane au ramas la vechile idei si obiceiuri, altele spun ca este indicat sa optezi pentru eficacitate, in defavoarea stilului.
Ei bine, putem spune ca ambele variante sunt corecte sau gresite. Asta deoarece nimeni nu iti impune sa alegi pantofi stilati, dar incomozi, sau pantofi comozi, dar lipsiti de farmec. Dimpotriva, poti alege o pereche de pantofi de mireasa care sunt si comozi si stilati. Exista in acest sens diverse modele care te vor ajuta sa gasesti pantofii de mireasa ideali pentru gusturile tale.
Balerini de mireasa
Este de la sine inteles ca daca iti doresti ca la nunta sa porti o pereche de pantofi comozi, vei opta pentru balerini de mireasa. Acestia sunt potriviti pentru o nunta in miez de vara, mai ales daca aceasta are loc in aer liber sau chiar pe plaja.
Chiar daca multe persoane ar putea considera ca balerinii sunt prea simpli si lipsiti de farmec pentru a fi purtati de o mireasa, acest lucru este total fals. Exista diverse modele de balerini de mireasa care pe langa confort, iti vor asigura un stil aparte. Astfel, poti gasi balerini de mireasa cu diverse accesorii, precum funde, sau chiar insertii de plasa sau plexi.
Pe langa avantajul confortului, balerinii de mireasa iti ofera inca un avantaj, si anume acela ca ii vei putea purta si cu alte ocazii. Designul lor ii fac potriviti pentru diverse ocazii.
Pantofi cu toc mic
Pantofii de mireasa cu toc mic sunt alegerea ideala pentru miresele care isi doresc sa poarte tocuri in ziua nuntii, insa nu vor sa se aleaga cu dureri de picioare. De asemenea, acestia sunt ideali pentru miresele inalte, care nu vor sa depaseasca inaltimea mirelui in ziua cea mai speciala din viata lor. Pentru un aspect elegant, inaltimea dorita si confort, poti alege pantofi cu o platforma de aproximativ 5 centimetri.
Sandale de mireasa
Daca nunta va avea loc pe timpul verii, si mai ales daca va avea loc in aer liber, cea mai buna alegere o reprezinta sandalele de mireasa. Insa si sandalele pot fi cu toc inalt sau chiar fara toc. In ceea ce priveste tocul, alegerea iti apartine, in functie de preferinte. Daca iti doresti mai multa eleganta si locul nuntii iti permite, o pereche de sandale cu toc inalt stiletto vor arata fabulos. In schimb, daca nunta va avea loc intr-o destinatie precum aerul liber sau plaja, cea mai potrivita alegere o reprezinta o pereche de sandale fara toc.
Nu iti fa griji ca nu vei gasi modelul dorit, intrucat sandalele de mireasa sunt disponibile intr-o mare varietate de modele. Astfel, in functie de preferintele pe care le ai, poti alege un model mai simplu sau, dimpotriva, unul accesorizat.

Post Comments

* Camp Obligatoriu