Machiaj mireasa - Make up profesional pentru mirese

ZIUA NUNTII

Ziua nunții tale este ziua în care ai visat din copilărie. Vrei să simți cel mai prețuit, cel mai frumos și cel mai iubit! Acesta este evenimentul tău special, o dată în viață, așa că vrei să-i armonizezi pe toți cu frumusețea ta, în special pe soțul tău!

Am făcut parte din mai multe nunți, așa că știm foarte bine că această zi poate fi atât de stresantă. Misiunea noastra este să te ajutam să fii cât se poate de calma și să te bucuri de pregatiri și să îți dai câteva ore de relaxare! Ne vom deplasa la dvs. și ne vom folosi cunoștințele și experiența pentru a vă ajuta să deveniți cele mai frumoase. Fotografiile din ziua nunții tale vor dura pentru totdeauna, iar singura modalitate de a te simți încrezătoare în fața camerei este să te simți ca cea mai frumoasă femeie din lume.

Misiunea noastra este să cream un aspect care te va mândri de fiecare dată când te uiți la pozele tale!

Incercare inainte de nunta

Deoarece nunta ta este una dintre cele mai importante și magnifice zile ale vieții tale, planificarea și pregătirea în avans este esențială.

În prima noastră întâlnire vom discuta despre nunta ta în detaliu. Ne place să auzim totul despre nuntă, ceea ce ne ajută să ne construim o idee despre modul în care vrei să arati în ziua nunții tale. Simțiți-vă liber să aduceți imagini cu ceea ce vă place cu ideile de nunta pentru machiaj, pentru a le putea discuta mai departe și pentru a crea un aspect perfect și fără întrerupere pentru ziua dumneavoastră. Este important să arăți ca o versiune îmbunătățită a în ziua nunții ci nu o persoană complet diferită, așa că vom lua în considerare ceea ce faceți în mod normal cu machiajul. Alegerea machiajului de mireasa este aproape la fel de important ca si alegerea rochiei.

Putem face machiaj un număr maxim de 6 cliente în ziua nunții. 

Vă recomandăm să faceți o probă înainte de nuntă, astfel încât împreună să găsim cea mai buna solutie pentru dvs., inclusiv potrivirea culorilor și nuanțelor și a produselor potrivite pentru tipul dvs. de piele.

O incercare este recomandata cu 6-8 săptămâni înainte de ziua nunții și de obicei durează între 1-2 ore.